Paramedisch natuurgeneeskundig

Voor het traceren en oplossen van mentale emotionele en  fysieke klachten.

Paramedisch natuurgeneeskundig therapeut

 WELKOM OP MIJN WEBSITE.

Middels deze site wil ik u informeren over mijn werkzaamheden als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Mijn doelstelling is om mensen te ondersteunen bij het hervinden van hun vitaliteit in evenwicht met  lichaam en geest. Hierbij ga ik uit van het herstellingsvermogen en het vermogen tot groei en ontwikkeling van ieder individu op fysiek emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.De natuurgeneeskundige sessies zijn voor diegene die het gevoel hebben uit evenwicht te zijn en niet optimaal  te kunnen functioneren. Dit kan zich aandienen in de vorm van lichamelijke of mentale klachten of ziektebeelden; niet lekker in je vel zitten, je helemaal leeg voelen, gevoel van stagnatie en blokkade of de behoefte aan ontspanning. Oorzaken hiervoor kunnen zijn: te veel hooi op je vork, ingesleten leefpatronen, ongezonde leefgewoonten, onverwerkte gebeurtenissen uit je opvoeding, trauma, stress, spanningen in je relatie of op het werk, blessures, conditioneringen uit de samenleving en nog tal van anderen oorzaken die vaak tijdens de sessies naar boven komen. Als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut werk ik vanuit een holistische visie waarbij wordt gekeken naar de relatie tussen fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Na een  gesprek  wordt  er eventueel  een eerste behandelplan ingepland. Aan de hand van de klachten en patronen wordt bekeken welke prioriteiten kunnen worden gesteld, welke doelen kunnen worden nagestreefd en welke behandelmethoden daar het beste bij u aansluiten.

Usui reiki ryoho

De naam Usui Reiki Ryōhō (afgekort: URR) betekent letterlijk: Usui Spirituele Energie Heelwordingsmethode. Het is de naam die is gegeven aan de spirituele leer van de Japanner Mikao Usui vanaf ongeveer 1922. 

Meer weten?

Energetische therapie

Reiki is een vorm van complementaire therapie met betrekking tot energetische genezing.Het werkt met de energievelden rond het lichaam en de universele energie van de handpalmen van de beoefenaar naar de cliënt


Meer weten?

Orthomoleculair

Wat heeft Hippocrates, de Griekse grondlegger van de westerse geneeskunde, nu precies gezegd over voeding en gezondheid? 

Meer weten?

Neem contact op of maak een afspraak

Voor afspraken,telefonisch/whatsapp of e-mail.